Bröllop på lördag

Möhippa!
På lördag så gifter sig min bästa kompis med sin drömprins. Det är så underbart att hon äntligen har träffat någon som är bra för henne och som hon verkligen passar ihop med. I lördags hade vi möhippa för henne, men varken jag eller hon är något för det där med att man ska klä ut sig och dela ut kyssar till en massa främlingar och eftersom att det var jag som anordnade det hela blev det inget sånt heller. Utan vi åkte på spa i stället under dagen och sen gick vi ut och åt på kvällen, körde lite karaoke och drack drinkar. Vi hade hur kul som helst!

Mycket att fixa
Innan ett bröllop är det ju mycket som måste fixas och trixas med. Nu sådär fem dagar innan bröllopet äger rum är ju det mesta fixat, det som är kvar är ju sånt roligt som att dekorera lokalen (duka) och fixa med sig själv lite. Idag, på väg till jobbet, lämnade jag in min killes kostym för kemtvätt på kungsholmen och efter jobbet gick jag till nagelsalongen och piffade naglarna lite. I morgon ska jag följa med bruden till frisören för en provuppsättning, så att dom bara vet exakt vad som ska göras på lördag. Det ska bli jätteroligt, det känns som att när man får de hur uppsättningen ska se ut kommer allt bli mer levande på något sätt, det kommer kännas att det är på riktigt. Sen får vi en paus från fixande i några dagar innan lokalen ska fixas och sen smäller det ju!  

Bröllopsresa
Efter bröllopsfesten så drar dom direkt till arlanda för att flyga tretton timmar till Bali för att spendera tre hela veckor där! Usch jag är avis på dom! Jag vill också åka utomlands.. Får väl hoppas på ett frieri snart så jag har anledning att boka en bröllopsresa jag med!